Ajnlataink

Jtkok

Most tltttk le


Vgzetr ingyenes jtk
TaTus a kistestvr

letlts > Jtk magyartsok > Grand Theft Auto 2
Ez nem a teljes program, csupn a magyartst tartalmazza. A GTA 2 nem tlthet le tlnk! (A letlts utn az exe fjlra kattintva a program kibontja magt a ...

hasonl letltsek
  • Grand Theft Auto
    Ellenttes rzseket vltott ki a kznsgbl. Elvgre autkat kell rabolni, embereket kinyrni, s tele van virgnyelvnek nem hvhat szveggel. A Grand...
  • Grand Prix 3
    A Microprose Forma 1-es szimultora, remek grafikval s lvezetes jtkmenettel rendelkezik....
izomagy9  
2008 10 22 12:24 | vlasz erre | #2
jtk
ThorAdmin  
2008 10 22 12:23 | vlasz erre | #1
<img src="http://thor.hu/e107_files/downloadthumbs/game/gta2.jpg">

Ki ne emlkezne a Grand Theft Auto, a GTA els rszre ? Azt hiszem, ilyen embert csak elvtve tallni. Azonban ha Te mgis ebbe a kategriba tartozol, felvzolom mirl is van sz: fellnzetben ltsz egy vrost, ahol mszklhatsz gyalog, ellophatod brkinek az autjt, lelvldzheted vagy elgzolhatod az embereket, kldetseket teljesthetsz, s termszetesen meneklnd kell a rendrk ell.

Nos, ezt nyjtotta pr vvel ezeltt a GTA, amit sokan mg DOS -on jtszottak, br volt WIN95 -s verzi is. Egy sajtsgos lgkrt teremtettek a jtk kszti, br a dolog alapja elg szokvnyos szituci: egy trvnyen kvlit irnyitasz, s brmit megtehetsz. Manapsg ez a htkznapi letbe gyazott szituci igen npszer a gyrtk krben - ott van a Driver, az Interstate, aminek szintn mostanban jelenik meg a folytatsa, s kicsit tgabb rtelemben ide tartozik a Carmageddon s a Midtown Madness is.

A GTA valahogy mgis ms. Egyedi. Br kiss rgimdinak tnhet ez a viszonylag egyszer megjelentsi mdszer, miszerint fellrl ltjuk a terepet, s eleinte taln szokatlan az irnyits is, de knnyen meg lehet szokni s a jtk lmnye krptol ezrt.

Szval van egy emberknk, akivel mszklhatunk egy vrosban. Ez igy mg kiss unalmas lenne, azt hiszem. Viszont brmikor kimehetnk egy forgalmas tra, odallhatunk a forgalom kzepn egy aut el, ami j eslyekkel meg fog llni - kivve ha tl ksn lptnk le a jrdra, akkor elgzol

The features nefarious criminal activity from the Zaibatsu Corporation, purveyors of the new wonder leisure activity, Zoom Zoom, the crazy Loonies, a gang of nutters who have taken over the asylum, and the coolest street gang this side of Tokyo, the Yakuza. The Zaibatsu wear black, and run things in town, leaving other gangs to fight for the scraps. The Yakuza wear blue, drive great cars, and have the best equipment. The Loonies wear surgical green, and are anarchic hedonists who hate anyone that tries to organise things or suppress their massive consumption of recreational substances.

Each gang has it's own particular interests, aims, and above all, hatreds. These are too complex to go into in any detail here. Suffice to say, the easiest way to get respect from these psychos is to kill their worst enemies. None of the missions in the demo require you to have earned much respect, as they are all missions designed to test your loyalty and competency. However, if a gang particularly dislikes, you'll find visiting their part of town a reasonably hair raising experience.

To earn the respect of the Loonies, cause some mahem in the Yakuza part of town.
zenetek kezelse a frumban >> Hozzszlshoz be kell jelentkezned!

Play! Save goldfish

Play! G dream